mrBanaan's homepage

The mighty yellow thing.

Hallo allemaal !!

En welkom op de enige echte homepage van mrBanaan. Nu zullen jullie wel denken....WIE IS DIE HALVE ZOOL DIE ZICH mrBANAAN NOEMT !!!!!!

Nou, dat ben ik dus. Aangenaam. De meeste mensen die ik ken uit Valkenswaard noemen mij gewoon Ruud, dus als je me liever zo wilt noemen....NOT. Dat is alleen voor diegenen die ik persoonlijk ken. JIJ dus waarschijnlijk NIET.(Al zullen er niet zo heel veel andere mensen dan mijn vrienden op deze page komen) Zoals ik al zij noemt men mij Ruud. Dat is wel niet mijn echte naam, maar alla. Het gaat ermee door. Het liefst had ik natuurlijk gewild dat zij mij gewoon mrBanaan noemen zoals het hoord. Maar helaas zijn de meesten niet zo prettig gestoord als mij....ik...?? Zal wel.

Verder heb ik niets zinnigs te melden dan de groeten te doen aan iedereen die ik ken uit Valkenswaard en omstreken en hoop ik jullie allemaal snel weer te zien in de enige echte kroeg van Valkenswaard; De Orient Expresse !!! En doe NIET de groeten aan Carsten, dit omdat hij nog steeds niet de hoesjes van mijn cd's van Hans Teeuwen heeft teruggeven die hij (illegaal) heeft gekopieerd in zijn underground copy centre in Maasstricht.

HOUDOE

P.S Heb je nog goede spellen aan te bevelen voor de pc of misschien goede 'up-to-date-games' te koop. Stuur me dan eventjes een E-mailtje via de onderstaande koppeling.

Links naar andere sites:

Een leuke site met een paar 'zieke' plaatjes
Geef voor deze site als username; mrBanaan en als password; geheim . Kun je zeker weten lachen.
Voor je eigen gratis E-mail adres op het net !


mrBanaan

Een homepage in de Digitale Stad Valkenswaard