MATZKO

www.matzko.com

matzko folkrock eindhoven

De MATZKO legende…..

In 1997 is de legende van MATZKO begonnen met Peter Habets en Heike Ceresa. Het akoestisch duo treedt regelmatig op in cafť’s en zalen. In het begin worden vooral covers gespeeld. Deze maken al snel plaats voor eigen werk. De songs worden enthousiast ontvangen en Peter en Heike besluiten om de naam MATZKO aan te nemen.

Na vele optredens komt er steeds meer vraag naar een MATZKO-CD. In 1999 besluit het duo hier gehoor aan te geven. Samen met een aantal sessiemuzikanten wordt het debuut album ‘It’s hard to put a finger on it’ opgenomen, waarop zeven sfeervolle, dynamische eigen nummers staan. In de zomer van 2000 is het album klaar en wordt het in eigen beheer uitgebracht. De reacties zijn zeer positief. De verkoop loopt als een trein en ook recensies staan vol complimenten.

Na het opnemen van de CD wordt MATZKO uitgebreid met meerdere muzikanten. Joep Bastiaans, drummer op het debuut album, voegt zich bij MATZKO. Al snel volgen Stefan Sanchez op electrische gitaar en Rens van Dijk op basgitaar. In deze samenstelling krijgt MATZKO een nieuwe dimensie. Met de voeten stevig in de rockmuziek en het hoofd in vrolijke folksferen wordt het repertoire verder aangevuld met swingende en melancholische songs.

Het unieke MATZKO geluid wordt op diverse festivals en podia met veel enthousiasme ontvangen. Optredens van MATZKO zijn dan ook een ware happening. Adembenemende solo’s, mooie melodieŽn die zich verweven met de meerstemmige zang, mondharmonica en dwarsfluit zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Voor meer informatie, boekingen of up-to-date MATZKO nieuws kun je terecht op:

www.matzko.com

of…

MATZKO

Galvanistraat 15

5621HG Eindhoven

Tel: +31 (0) 40 2545625

Email: info@matzko.com

Links naar andere sites:Peter Habets

Een homepage op De Digitale Stad Valkenswaard